"Боюся і не знаю, як він мене сприйме": Мати Клиха їде в Грозний побачитися з сином (відео)

Станіслав Клих дав захисниці Марині Дубровіній згоду підписати апеляцію, але дуже хотів побачити матір.

Станіслав Клих. Фото: uapress.info.

Мама українця Станіслава Клиха, якого утримують за ґратами в Росії, їде в Грозний, щоб побачитися з ним. Про це повідомляє журналіст Антон Наумлюк у Facebook, передають Патріоти України.

"Не забувайте про тих, хто ще не повернувся. У Карпюка й Клиха дорога додому лишень починається", - нагадав журналіст. Мама політв'язня Тамара Клих розповіла журналісту "Громадського телебачення", що Станіслав дав захисниці Марині Дубровіній згоду підписати апеляцію, але дуже хотів побачити матір.

Вона вважає, що апеляція ні на що не вплине. Але Тамара Клих дуже непокоїться за сина, бо у суді він був сам на себе не схожий. Вона переконана у невинуватості сина.

Телевізійні уроки дипломатії

середа, 15 травень 2024, 20:00

Масове мистецтво важливе тим, що впливає і на широку аудиторію, і на істеблішмент, який намагається широкій аудиторії подобатись. . Тому акценти, сюжети і наголоси таких творів заслуговують на увагу. . Apple tv+ випустили серіал «Франклін» – про дипл...

Спадок Фіцо: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні. Результати виявились шокуючими

середа, 15 травень 2024, 19:30

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...