Боксерські навички допомогли канадському пенсіонеру врятуватися під час нападу чорної ведмедиці

Ідеальний удар в морду ошелешив ведмедицю і вона пішла, забравши з собою дитинча.

Чорна ведмедиця з ведмежатами. Фото: zoovestnik.ru.

61-річний чоловік з канадської провінції Онтаріо відбувся подряпинами після зіткнення зі 130-кілограмовою чорною ведмедицею, яка захищала свою дитину, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Рік Нельсон вигулював собаку, коли побачив маленьке ведмежатко. Від несподіваної зустрічі з людьми тварина злякалася і видала крик, на який прибігла ведмедиця.

"Я відразу зрозумів, що у мене проблеми", - сказав Нельсон.

Ведмедиця наближалася до Нельсону на повній швидкості. У минулому чоловік полював на чорних ведмедів і тому знав, що на прийняття рішення у нього є секунди. Каміння або палиць у нього не було, але він міг спиратися на знання боксу.

Коли ведмедиця встала на задні лапи, Нельсон замахнувся на неї, але не зміг завдати точного удару. Ведмедиця у відповідь завдала йому кілька ударів, залишивши великі подряпини на грудях і обличчі.

"Я знав, що спочатку вона замахнеться лівою, але дійсно вдарить тільки правою, тому що більшість ведмедів - правші, - сказав він. - Мені потрібно було нанести ідеальний удар. Я вирішив бити знизу і потрапив прямо в морду ".

У цей момент ведмежа видало якісь звуки і почало відходити, а ведмедиця не стала відповідати на атаку і пішла за ним.

"Чорні ведмеді насправді не такі небезпечні, якщо ситуація не стосується дитинча", - заявив Нельсон.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно