"Более честного, преданного, правильного человека в моей жизни никогда не было. Он погиб за нас всех", - волонтерка

Загиблий Герой у 2014-2015 рр. воював у 79-й бригаді, а у 2016-му підписав контракт.

Вічна пам'ять загиблим Героям... Ілюстрація: соцмережі.

"Сегодня жуткий день. Он проработал у меня шесть лет. Мы крепко дружили", - написала Світлана Алексєєва на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Много-много лет назад он взял на себя моё ДТП: "Я мужик, мне всё равно, а ты не нервничай, всё норм". Они с женой воспитали прекрасного сына, боевого офицера. Рядом с ним всегда было спокойно и надежно. Спортсмен, тренер по рукопашному бою.

Более честного, преданного, правильного человека в моей жизни никогда не было. И не будет. Он погиб в бою сегодня в пять утра. Владимир Новгородский, позывной Михалыч.

2014-15 воевал в 79-й бригаде , третий бат. 2016 в 54-й на контракте. Я просто хочу, чтобы вы знали, что он был. Настоящий. Надежный. Мужчина. Он говорил "Я убить за тебя готов". А сам погиб. За меня. За нас всех.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...