"Боляче, що нікому не потрібна": Волонтер, яка рятували бійців АТО, сама потребує допомоги

Відома волонтер Інна Білецька, яка зараз бореться з важким захворюванням мозку, поділилася відчаєм через те, що у складній життєвій ситуації вона залишилася сам на сам зі своєю проблемою, незважаючи на допомогу, надану їй від багатьох людей. Нелегку історію вона розповіла в інтерв'ю "Обозревателю", повідомляють Патріоти України.

Жінка шкодує, що в зону АТО вона завжди їздила наодинці, за особистою ініціативою. Адже зараз інші волонтери вільно отримали статус учасника бойових дій, у той час як вона з важкою невиліковною хворобою - лише другу групу інвалідності.

"Знаєте, зараз особливо боляче від того, що коли сама опинилася у скрутному становищі, з'ясувалося, що я нікому не потрібна, крім батьків і двох маленьких дітей - у мене росте дві красуні, 2 і 7 рочків. І коли дзвониш комусь із хлопців, яким колись допомагала і які займали у тебе гроші, і просиш: "Будь ласка, поверни борг, у мене зараз кожна копійка на вагу золота", а у відповідь чуєш: "У мене зараз грошей немає" - це реально вбиває. І це - чоловіки. Це - атовці", - із сумом говорить Білецька.

У зв'язку з цим видання просить усіх, хто має можливість і бажання допомогти врятувати життя Інни Білецької, долучитися до збору коштів на її лікування. Реквізити для допомоги: 5168 7420 1820 6122, Приватбанк, Білецька Інна.

"Не терпіла зухвальства і зайвого пафосу": На фронті загинула військовослужбовиця та журналістка Алла Пушкарчук

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:22

Дівчина пішла на війну ще у 2014-му, залишила світ мистецтва, навчання в університеті Карпенка-Карого і омріяну кар'єру театрознавиці. . За словами Крапивенка, коли Пушкарчук взяли в команду "Тижня", вона зросла від новинаря до повноцінної культурно...

В боях з російськими окупантами загинув головний сержант бригади "Хартія", орденоносець Олександр Ющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:14

Під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Долинське Дніпропетровської області загинув головний сержант 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія" Олександр Ющенко, повідомляє пресслужба бригади. Пряма мова мера: "Штаб-сержа...