Боротьба за чистоту скреп: На Кубані козаки саджатимуть "заблудших" голим задом на їжаків

Кубанські козаки впевнені, що належність до сексуальної меншини – хвороба западного походження, яка потребує незвичного лікування.

Колючий представник фауни. Фото: myjulia.ruЗаяву про те, що відносини між сексуальними меншинами – прояв хвороби, козаки зробили, коментуючи можливе проведення в регіоні ЛГБТ-фестивалю "Чорномор'я 2016", передають Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

У листі губернатору отамани хутірських козачих товариств, що входять в структуру Кубанського козачого війська, висловили побоювання, що подібні зльоти можуть увійти в норму.

"Сьогодні ці меншини зберуться розпусничати на узбережжі, а завтра вони голяка будуть ходити по вул. Червоній нашого славного міста - парадом", - заявили козаки.

Отамани запропонували губернатору побудувати на території регіону "реабілітаційний табір із суворим розпорядком дня" для представників ЛГБТ. У розклад, зокрема, рекомендують внести пробіжку в 20 км і мотику.

Але, підкреслюють представники козацтва, в разі, якщо нічого не можна буде зробити, слід вдатися до "старого дідівського способу": посадити кожного учасника табору оголеним задом на їжаків. Всього в складанні листа брали участь 7 хутірських отаманів, командир мобільної групи одного з козацьких товариств і помічник отамана іншого козачого товариства. Таким чином автори листа нарахували 400 осіб.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...