Браслет зі шкіри крокодила: Нардеп засвітив у Раді елітний годинник за 2 млн гривень (фото)

Член депутатської групи "Партія" Відродження" похизувався у Верховній Раді наручним годинником швейцарської компанії Ulysse Nardin.

Леонід Клімов. Фото: Comments.ua.

Народний депутат України від фракції "Відродження" прийшов у Верховну Раду із елітним годинником вартістю 2 мільйона гривень. Відповідний знімок в парламенті зробив фотокореспондент, передають Патріоти України.

Член депутатської групи "Партія" Відродження" похизувався у Верховній Раді наручним годинником швейцарської компанії Ulysse Nardin. Його можна побачити на руці нардепа Клімова. Ціна такого аксесуару становить 72 995 доларів (близько 2 мільйонів гривень).

Годинник зроблений з рожевого золота, онікса та сапфірового скла. Його браслет виготовлено зі шкіри крокодила.

Джерело: Апостроф

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...