Брав дітей "в оренду": На Донбасі спіймали небезпечного педофіла з Росії

Українські правоохоронці викрили громадянина Росії, який "орендував" у Донецькій області дітей для сексуальної експлуатації, повідомляють Патріоти України з посиланням на відділ комунікації ГУ НП в регіоні.

Так, чоловік приїжджав в Україну до знайомого, який за гроші надавав в сексуальне рабство дітей, які перебувають в уразливому стані (сироти та позбавлені батьківського піклування).

Співробітники управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, спільно зі слідчим управлінням поліції Донецької області і обласною прокуратурою встановили 4 постраждалих.

Факти торгівлі дітьми були виявлені в ході розслідування злочинної діяльності жителя Слов'янська, який зараз перебуває під арештом за статеві злочини щодо неповнолітніх, які він вчиняв протягом 13 років.

"Поліцейські встановили, що в період 2012-2014 років із зазначеним педофілом налагодив зв'язок громадянин РФ. Чоловік за гроші брав хлопчиків "в оренду" для здійснення сексуального насильства. На час скоєння злочину підліткам було 16 років", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що продавець змушував неповнолітніх жертв виконувати вимоги жителя РФ, залякуючи розправою, до того ж діти роками перебували в психологічній залежності від нього.

"Покупець вивозив постраждалих в інші міста Донецької області, потім повертав власникові місця розпусти. Зараз зловмисникові заочно повідомлено про підозру за ч.2 ст. 149 Кримінального кодексу України (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини). Підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...