Брехати будуть менше: У "ДНР" ліквідували "дітище" Захарченка і "Ташкента"

Всім працівникам телеканала «Оплот Донбасу» оголосили про звільнення.

Усю "спадщину" Захарченка швидко прибирають. Фото: Рейтерс.

Пропагандистський канал «Оплот Донбасу», що належав ватажкам терористів, офіційно припинив мовлення, передають Патріоти України.

Підконтрольний «ДНР» канал «Оплот Донбасу» довгий час віщав пропагандистську інформацію. Він часто шокував жителів псевдореспублік відверто фейковими новинами і антиукраїнською позицією. Тепер же канал ліквідовано.
Закриття каналу пов'язують з втечею терориста «Ташкента». Він разом з Захарченком був причетний до створення "Оплоту". По всій видимості, нове керівництво «ДНР» не захотіло утримувати журналістів, причетних до втікача.
Сьогодні, 9 вересня, всім працівникам «Оплоту Донбасу» оголосили про звільнення. Про це в соцмережах повідомляють жителі Донецька. Люди пишуть, що керівництво сепаратистського каналу дало наказ працівникам відправлятися на пошуки нового виду зайнятості.

Таємна "допомога"? Компанії з Індії та Китаю постачали росіянам отруйне м'ясо

середа, 24 квітень 2024, 17:59

У м'ясі буйволів з Індії, яке в Росії часто видають за яловичину і продають по всій країні, Россільгоспнагляд виявив бактерії групи кишкової палички, а в курячих грудках з Китаю, що поставляються на російський ринок, знайшли сальмонеллу. Про це пише ...

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...