"Брудні гроші": У російського топ-пропагандиста можуть відібрати майно в Європі (відео)

Соловйову є чого хвилюватися.

Фото: coub.com

Один з головних путінських пропагандистів Володимир Соловйов може втратити свій особняк на озері Комо (Італія) в зв'язку з перевірками місцевої фінансової поліції. Про це в ефірі розповів головний редактор "Ехо Москви" Олексій Венедіктов, повідомляють Патріоти України.

"Я думаю, що пан Соловйов нервує, знаєш, чому? Може бути, йому стало відомо, що італійська фінансова поліція почала перевіряти дачі на острові Комо російських покупців, може бути, туди починають карабінери фінансові? .. Він нервує і тому НРЗБ говорити по грошам. Але йому доведеться говорити не зі мною, а з італійськими карабінерами ", - сказав він.

"Це вже дно чи ще чекати, що звідти постукають?": "Квартал 95" висміяв рівненського воєнкома, але українці обурились (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 20:29

Гумористи студії «Квартал 95» втрапили у черговий скандал – цього разу вони розбурхали мережу жартами про військових. Користувачі обурилися висміюванням військовослужбовців під час війни та назвали номер «святом несмаку й сексизму», передають Патріоти ...

Захищав Україну та кожного з нас: На війні загинув стрілець-санітар із Харківської області

понеділок, 6 травень 2024, 20:14

Під час захисту України на Донецькому напрямку загинув воїн 54-ї бригади. Це сталося 10 квітня 2024 року поблизу населеного пункту Верхньокам’янське Бахмутського району Донецької області. Олег Куров був стрільцем-санітаром механізованого відділення мех...