Британські вчені розповіли, чому потрібно їсти сало і скільки

Сало містить мононенасичені жири, які позитивно впливають на загальний стан здоров’я, а також, згідно з дослідженнями медиків, допомагають знизити рівень холестерину і навіть добре вплинути на здоров’я серця

Ілюстрація: ЖЖ

Дієтолог з Британської дієтичної асоціації та автор популярної дієти The Low-Fad Diet Джо Траверс переконаний, що сало необхідно включати в раціон, як джерело корисних жирів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Сало, насправді, дуже корисний продукт. Ми дуже потребуємо таких жирів і повинні включати сало в свій раціон, а також замінювати ним звичне для нас масло. Якщо говорити про помірне споживання сала, то я не бачу жодної причини, чому слід відмовитися від вживання сала", - каже фахівець.

Руйнують мозок, легені та підвищують ризик розвитку раку! Вчені шокували дослідженням про шкоду вейпів

п’ятниця, 27 червень 2025, 9:53

Вейпи, які багато хто вважає безпечнішою альтернативою курінню, можуть становити значно більшу загрозу для здоров'я, ніж звичайні сигарети, передають Патріоти України. За результатами нового дослідження, оприлюдненого групою міжнародних науковців, впл...

Не акула, але теж може вбити: У Чорному морі збільшилась популяція смертельно небезпечної риби - сріблястого тетраодону

п’ятниця, 27 червень 2025, 9:49

У Чорному морі помічено нову загрозу - тетраодона сріблястого (Lagocephalus sceleratus), також відомого як риба-куля. Цей екзотичний хижак не лише вражає зовнішнім виглядом, а й становить реальну небезпеку для екосистеми та людей, передають Патріоти Ук...