Будь ласка, будьте уважні і обережні: У Києві негода ламає дерева та зупиняє громадський транспорт

​Штормовий вітер зупинив трамваї і тролейбуси в Києві. Повалені дерева шкодять припарковані автівки, рвуть лінії електропередач, загороджують проїжджу частину

Негода, яка другу добу бушує в Україні, внесла корективи в роботу столичного пасажирського транспорту. У Києві через сильний вітер затримується рух семи маршрутів тролейбусів і двох трамваїв, повідомляють Патріоти України з посиланням на «Київпастранс» .

Затримки виникли після того, як на проїжджу частину впали дерева і пошкодили контактну мережу. На місцях працюють аварійні служби.

«Друзі! Сильні вітри втрутилися в роботу громадського транспорту. З 13:30 затримується рух трамваїв 12, 17 і тролейбусів 1, 11, 17, 19, 22, 30, 42 - на проїжджу частину впали дерева і пошкодили контактну мережу. Будь ласка, будьте уважні і обережні», - йдеться в повідомленні.Зокрема, дерева впали на проспекті Науки, 50 (1,11 тролейбуси), на бульварі Чоколівський, 34 в напрямку метро Шулявська (17,19,22,30,42 тролейбуси).
Фото негоди в столиці опублікував ресурс «Київ Оперативний», котрий додає, що через сильний вітер на зупинці Івана Шевцова впало сухе дерево. Постраждала жінка 45 років.


У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...