Буде "гаряче": У Путіна може з'явитися пишногруда конкурентка на виборах президента Росії

Фото: vglamure.com

Російська телеведуча Анфіса Чехова заявила, що погодиться взяти участь у виборах президента Росії в тому випадку, якщо пост Партії добрих справ із пропозицією її кандидатури в соцмережі збере 200 тис. лайків. Про це вона написала у себе в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Там ведуча поділилася зверненням Партії добрих справ, що запропонувала висунути Чехову як свого кандидата, щоб вона "відстоювала інтереси народу на головних каналах російського телебачення". На їхню думку, зірка може отримати на виборах до 20% голосів виборців.

"Так ось, якщо цей пост набере 200 тис. ваших лайків, так і бути, буду балотуватися в президенти від Партії добрих справ", - написала Чехова.

У свою чергу, як пише РИА "Новости", представник ведучої назвала її заяву гумором і відмовилася від подальших коментарів.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...