"Буде за науку іншим політв'язням": Кремль дав "добро" на вбивство Сенцова - адвокат

За час голодування з усіх представників влади РФ українського політв'язня Олега Сенцова відвідувала тільки російський омбудсмен Тетяна Москалькова, але і вона без наказу не поїхала б до нього.

Олег Сенцов у російському СІЗО. Фото:соцмережі

Адвокат українського політв'язня, режисера Олега Сенцова Дмитро Дінзе із посиланням на свої джерела розповів, що російська влада хоче дати його підзахисному померти від голодування "на науку іншим політв'язням". Він зазначив, що за час голодування з усіх представників влади РФ Сенцова відвідувала тільки російський омбудсмен Тетяна Москалькова, передають Патріоти України.

"Але ми розуміємо, що навіть вона без наказу до нього не поїхала б. За моїми джерелами – це мені розповіли закордонні кінематографісти, які спілкувалися з російськими дипломатами, – до всіх чиновників донесли наступну думку: "Нехай Сенцов помирає, якщо йому так подобається, від голодування. Буде на науку іншим політв'язням, які сидять у російських в'язницях, що це не вихід".

Багато хто ще каже, що Сенцов шантажує владу. Вони неправі. Якщо б вони самі опинилися у таких самих умовах – усі ці люди, які верзуть цю нісенітницю про шантаж, вони б чудово зрозуміли, що, сидячи в таборі, інших засобів привернути до себе увагу, крім каліцтва і голодування, в ув'язненого немає", – сказав Дінзе.

Джерело: Медуза

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...