Буде заміна? У НСТУ прокоментували слова Данилка про участь у "Євробаченні-2019"

Андрій Данилко (відомий як Вєрка Сердючка), який жартома заявляв про бажання поїхати на "Євробачення-2019" від України, може подавати заявку на участь у пісенному конкурсі. Про це у ході прес-конференції заявила член правління НСТУ Олександра Кольцова, відповідаючи на запитання журналіста, чи може Данилко взяти участь у пісенному конкурсі в 2019 році, повідомляють Патріоти України.

"До 10 березня Андрій Данилко може зробити пропозицію Національній компанії. Ми чекаємо наступного витка обговорення в суспільстві, чи має право Андрій Данилко, у якого є концерти в Росії, їхати від України вдруге", - заявила Кольцова. "Якщо вже доведеться, звичайно, це гумор, я дістану свої обладунки, начищу зірку і поїду рятувати ситуацію. Звичайно, це жарт", - говорив Данилко в одному з недавніх інтерв'ю.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...