Будні скреп: У російському селі діти катаються на фекальній гірці (фото)

У селі Чигири Благовіщенського району Амурської області РФ утворилася фекальна гірка, на якій катаються діти. Така нездорова ситуація склалася через переповнення септиків недавно побудованих триповерхових будинків на вулиці Олексіївській, повідомляють Патріоти України.

За словами жителя одного з приватних будинків, перший тривожний дзвінок пролунав ще у вересні минулого року. Тоді в триповерхових будинках переповнився септик, і його вміст вийшов назовні. Проблему вирішили: приїхала машина і відкачала нечистоти. А під новий рік септик знову переповнився, і його вміст вільно потік по дорозі вниз, до котеджів. На гірці, що утворилася, катаються діти.

"Я їх ганяю, адже невідомо, яка зараза в цих стічних водах, а вони на одязі та взутті це несуть додому", – переймається місцевий житель Олексій. Причина появи такої гірки, за словами місцевих жителів, криється в тому, що керуюча компанія, що обслуговувала будинки № 4 і № 4/1 по Олексіївській, відмовилася обслуговувати їх через те, що мешканці триповерхівок відмовилися платити за вивезення стічних вод, вважаючи плату необґрунтовано високою. В результаті конфлікту постраждали приватні будинки під горою, на якій побудували триповерхівки.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...