Будьте обережні: У мережах шириться новий вид шахрайства на авіаквитки

У соцмережі Facebook швидко поширюється неправдива інформація про безкоштовні квитки від провідних європейських авіакомпаній. Про це пише веб-ресурс про подорожі Lowcostavia, передають Патріоти України.

Зокрема, аферисти пропонують халявні квитки на літак від Ryanair, Lufthansa, МАУ та інших популярних авіакомпаній. Та сайт (http://uia-claim.us/?EfNLiAc), на який веде лінк, не має нічого спільного з жодною з авіакомпаній, ані з Lowcostavia, де аферисти використали ілюстрацію зі статті веб-ресурсу.

"Ця шахрайська схема не нова і час від часу у Facebook з'являються фейкові розіграші авіаквитків то від Ryanair, то від Lufthansa, то від інших компаній. Не переходьте за лінками та не поширюйте таку інформацію, якщо вона не з офіційних сторінок", – йдеться у повідомленні.

Відповідну інформацію повідомили і в МАУ. Зокрема, клієнтів застерегли, що запущена вірусна реклама про те, що авіакомпанія розігрує безкоштовні квитки, є неправдивою.

"Рекомендуємо вам в жодному разі не надавати свою контактну та персональну інформацію у відповідь на цю розсилку", – попередили представники компанії.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...