Будьте уважні! - Українським водіям готують нові штрафи

Це стосується тих машин із відпрацьованими газами, в яких міститься велика кількість шкідливих речовин.

Такий законопроект скоро мають розглянути у Верховній Раді, передають Патріоти України з посиланням на AutoNews

Якщо у транспортного засобу вперше буде виявлено надмірний вміст шкідливих речовин у відпрацьованих газах, то його власника правоохоронці лише попередять. Він буде зобов'язаний за 2 тижні усунути порушення. Якщо порушення не усунуть і такий транспортний засіб виявлять правоохоронці, то власника штрафуватимуть.

У законопроекті прописані механізм можливостей поліції для виявлення транспортних засобів, які надмірно забруднюють атмосферу. Це важливо, адже в іншому випадку виконання закону неможливо.

Даний законопроект вже схвалений Комітетом ВР із питань екологічної політики. Скоро повинні його внести на розгляд депутатів у першому читанні. Швидше за все, у законопроекті будуть деякі незначні зміни, а потім його затвердять. Процес має закінчитися до кінця поточного року.

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...