"Буду більше росіянкою, ніж Депардьє": Зірка латиноамериканського серіалу попросила у Путіна паспорт РФ

Наталія Орейро стала широко відома в Східній Європі, зокрема в Україні та Росії завдяки головній ролі в серіалі "Дикий ангел".

Наталія Орейро. Фото: Art-assorty.ru.

Знаменита уругвайська актриса і співачка, зірка культового серіалу "Дикий ангел" Наталія Орейро захотіла отримати російське громадянство. Артистка публічно звернулася до президента РФ Володимира Путіна про це в ефірі шоу "Вечірній Ургант". Відповідне відео опублікував журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, передають Патріоти України.

Орейро заявила, що буде "навіть більше росіянкою, ніж Жерар Депардьє", який також раніше отримав російський паспорт. Вона зізналася, що відвідала не менше 15 разів країну. "Путін, дай мені паспорт", – сказала вона, звернувшись до камери, коли Ургант сказав, що президент РФ зараз обов'язково дивиться шоу.

Раніше Орейро в рамках світового турне зізналася, що з росіянами їй комфортно працювати, і відчуває вона себе майже росіянкою.

Нагадаємо, Наталія Орейро стала широко відома в Східній Європі, зокрема в Україні та Росії завдяки головній ролі в серіалі "Дикий ангел".

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...