Будуть сюрпризи: Синоптик розповіла, якої погоди чекати українцям 14 лютого

У День закоханих, 14 лютого, погода в Україні здивує своєю різношерстістю, починаючи від морозів, закінчуючи відлигою, варто очікувати будь-яких несподіванок аж до снігу і дощу. Про це пише синоптик Наталка Діденко в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Найближчої ночі на Сході, а також в Сумській і Чернігівській областях, температура повітря знизиться до -4-8 градусів, в більшості областей вона складе 1-6 градусів морозу, на Заході від 2 тепла до 2 морозу. Завтра вдень буде відлига, близько нуля, в Сумській, Полтавській, Харківській і Луганській областях 0-3 градуси морозу. На півдні очікується +1 +4 градуси", - пише синоптик.

За словами синоптика, менше пощастить мешканцям Одеської та Вінницької областей. "Атмосферний фронт принесе в західні, північні області, а також в Вінницьку та Одеську області опади. Буде йти дощ і мокрий сніг, в залежності від температури повітря. На Заході переважатиме дощ через перевагу "плюсової" температури", - уточнює вона.

Що стосується Києва, то в столиці буде хмарно і слизько. "У Києві 14 лютого закохані і звичайні громадяни будуть шукати один одного серед хмарної погоди, місцями літати невеликий мокрий сніг, на дорогах і тротуарах буде слизько", - констатує Діденко.

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...