Будинки йдуть під землю: Стало відомо про нові проблеми окупантів на Донбасі

Під загрозою знищення через дії окупантів на Донеччині опинилася Горлівка. Там через закриті й затоплені шахти під землю йдуть будинки, повідомляє керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"За час російської окупації частини Донбасу у населеному пункті Горлівка Донецької області затоплені всі 9 шахт ("ім. Гаєвого", "ім. Калініна", "ім. Румянцева" та інші), які функціонували до початку агресії РФ.

У результаті просідання ґрунту відбувається поступове руйнування житлових будинків. Представники окупаційних властей констатують факт відсутності коштів для стабілізації ситуації, а обіцянки про будівництво водовідливних комплексів не виконуються через відсутність обіцяної допомоги з Росії", - написав Тимчук.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...