Буйство скреп: У Росії запропонували грошову винагороду "мисливцям на геїв"

На "полювання на геїв" запрошують жителів Ставропольського краю, Чечні, Дагестану, Самарської, Свердловської, Челябінської, Саратовської та Оренбурзької областей, республіки Башкортостан, Татарстану, Удмуртії, Пермського краю.

"Мисливцям" запропонували гроші за зрив акцій ЛГБТ і побиття геїв  Фото: ЕРА.

У російському сегменті інтернету було опубліковано оголошення про розшук "мисливців на геїв". Про це повідомило 20 січня видання News.ru, передають Патріоти України.

Оголошення опублікували 19 січня на створеному у 2014 році сайті, який позиціонує себе як інформаційний ресурс "Союза гомофобов России, стран СНГ, Сирии и Ирана". Автори оголошення, проілюстрованого фотографією глави Чечні Рамзана Кадирова, стверджують, що 70% населення Росії негативно ставляться до представників ЛГБТ, а приблизно 15% відчувають до них "ненависть і агресію".

Вони запропонували гомофобам роботу, пообіцявши надати їм юридичний захист і нагороду до 300 тис. рублів (орієнтовно $4,5 тис.). Стати "мисливцями" закликають спортивних молодиків, які опанували бійцівську техніку.

Серед завдань, які їм запропонували виконувати, – виявлення представників секс-меншин, зрив акцій ЛГБТ, бійки в гей-клубах, побиття геїв, організація підстав, транспортування представників ЛГБТ до Чечні. "Можна майже все, крім убивств", – ідеться в оголошенні.

Мисливцям пропонують надіслати резюме на пошту. За виконання тестового завдання "гейгантерам" обіцяють платити по 10 тис. рублів (приблизно $150), надалі ставки будуть підвищувати, зазначено на сайті.

На "полювання на геїв" запрошують жителів Ставропольського краю, Чечні, Дагестану, Самарської, Свердловської, Челябінської, Саратовської та Оренбурзької областей, республіки Башкортостан, Татарстану, Удмуртії, Пермського краю. Надалі вони пообіцяли відкрити полювання на представників ЛГБТ у Москві, Санкт-Петербурзі, Архангельську, Мурманську, Ярославлі, Тулі, Воронежі, Нижньому Новгороді, Ульяновську, Волгограді, Рязані, Пензі, Новому Уренгої, Омську і Новосибірську.

У зв'язку з публікацією оголошення редакція News.ru надіслала запит до Слідчого комітету РФ. Також намагалася порушити кримінальну справу російська "Партия перемен", повідомив у Facebook екс-депутат Держдуми Дмитро Гудков. "Досить уже ховати голову в пісок і не помічати, що Росія з авторитаризму на всіх парах скочується в повноцінний фашизм. Він починається ось із такого полювання на геїв... Сайт із оголошенням pila.ml терміново видалено. Що не означає, що він не з'явиться знову", – зазначив Гудков.

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...