Була гордістю школи: Педагоги розповіли про школярку, вбиту матір'ю під Кропивницьким

Директор навчального закладу бачив матір дівчинки на батьківських зборах, але нічого дивного не помічав.

Фото: ЗМІ

У школі, де навчалася 12-річна мешканка Кропивницького Катя Добродій, яку по-звірячому вбили, не можуть відійти від шоку, повідомляють Патріоти України.

За словами, директора школи Олександра Саржевського, дівчинка була дуже здібною, уроки не пропускала, була відмінницею.

"Дитина позитивна, для якої дев’ятка – це була найнижча оцінка. Неконфліктна, доброзичлива, розумна. У школі проблем не було … Катя хотіла вчитися, їй це подобалося. Загалом, дитина, з якою вчителям хочеться працювати", - каже Саржевський, називаючи дівчинку "гордістю школи".

Директор навчального закладу бачив матір дівчинки на батьківських зборах, але нічого дивного не помічав: "Мама в цьому навчальному році двічі була на батьківських зборах, цікавилася життям своєї дитини, - відповів директор. - Хороша сім’я, тато, молодша сестричка".

Журналістам вже вдалося поговорити з батьком загиблої дівчинки, але він коментувати трагедію відмовився: "Так, Катю дійсно знайшли мертвою. Вона була дуже хорошою дівчинкою. Завтра похорон. Більше питань ніяких не задавайте".

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...