Була ще одна жертва: "Діма, зі своїм другом забили дерев'яними брусками, забили, як звіра, - батько вбитої Ноздровської зробив гучну заяву по синові підозрюваного (відео)

Дмитро Россошанський уникав кари за злочини, в тому числі вбивство, завдяки впливовим родичам, переконаний батько Ноздровської.

Ірина Ноздровська. Фото: 5.ua

Батько вбитої правозахисниці Ірини Ноздровської Сергій заявив, що син Юрія Россошанського, затриманого за підозрою в убивстві юристки, винен в ще одній смерті, повідомляють Патріоти України з посиланням на телеканал "Прямий".

За словами батька Ноздровської, Дмитро Россошанський винен у вбивстві жителя села Демидів Олександра Альохіна. Останнього нібито забили на смерть.

"У 2005 році син Юрія Россошанського зі своїм другом вбили тут людину, яка приїхала звідкись з Уралу, з Росії, і тут жила, купила півбудинку. І Россошанського син, Діма, зі своїм другом забили дерев'яними брусками, забили, як звіра. А їх родич, дядько, працював головним суддею в Вишгородському суді", - розповів батько правозахисниці.

Він додав, що в Дмитра Россошанського "був цілий букет всяких злочинів".

"І це все покривалося, і це вбивство покрилося. Приїхала міліція (тоді була міліція), і там було все в крові, вони вимили все, прибрали, забрали ті дерев'яні бруски - і відвезли. І ніякої справи навіть відкрито не було!" - додав батько загиблої.

За його словами, все виставили так, ніби Альохін сам себе забив брусками.

"Це був Альохін Саша. Його багато в селі знають, він проводив людям опалення, хороша людина була. Покрили це все вбивство, тому що дядько суддя", - розповів батько Ірини Ноздровської.

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...

Вбивці на трибунах: Під час футбольного матчу ворожий фанат кинув ніж у голову гравцю, що подавав кутовий (відео)

середа, 24 квітень 2024, 8:05

Під час матч 18-го туру чемпіонату Колумбії між командами Медельїн та Атлетіко Насьональ один з фанатів ледь не завдав великої шкоди гравцю гостей, передає