"Було занадто людно": Ветеран АТО в Італії ледь не вбив пропагандиста КремльТБ (фото)

Десантник Валерій Ананьєв наштовхнувся на росіянина, який чомусь не відправився "культурно відпочити" кудись у Сизрань чи Саранськ, у романтичному місті Верона.

Російський пропагандист Артем Шейнін. Фото: соцмережі.

Ведучого пропагандистської програми Російської Федерації "Час покаже" Артема Шейнина засікли в італійській Вероні, передають Патріоти України.

"Я тільки ледь не вбив цю істоту в центрі Верони. Упевнений, він мене запам'ятає. І сподіваюся, що доля нас ще зведе в безлюдному місці", - написав на своїй сторінці в Twitter відомий український десантник-блогер Валерій Ананьєв.

Він пояснив, що "істотою" виявився ведучий пропагандистського "Першого каналу" РФ Артем Шейнин. Ця інформація викликала ажіотаж серед користувачів мережі. Багато хто написав, що не змогли б стриматися в такій ситуації.

"Я просто заздрю Валерій твоїм нервам! Я б не зміг стриматися", "Я б сама його вбила", "Ну хоч раз по пиці то з'їздив цієї нечисті?", "Чекаю цю тв*рюку в Іспанії, я такий шанс втримаю - а потім ще в поліцію здам як напад, а я - самооборона. Так, згоден, що підло, але ця тв*рюка мене зрозуміє. Йому таке не вперше", - агресивно написали користувачі.

Деяких здивувало, чому кремлівський пропагандист не поїхав відпочивати на місцеві "курорти". "Що ця кремлівська жижа не поїде відпочивати до Саранська або Сизрані", - здивувалися в мережі.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...