"Бум - і все, йому пи*дець": 7-річний "терорист ДНР" похвалився... відстрілом українців (відео)

Хлопчик запевнив, що дійсно "допомагає" бойовикам на Донбасі.

Скріншот

Семирічний хлопчик з "ДНР" розповів, як допомагає дорослим терористам відстрілювати українців. Відповідне відео розмови, записане з Микитою, виклав у Facebook блогер і журналіст Олександр Тверський, повідомляють Патріоти України.

"7-річний Микита з "ДНР", але це вже не дитина. Це потенційний вбивця. Людська одиниця. Функція. Послухайте те пекло, який вклав "русскій мір" у його голову. Чи є у хлопчика майбутнє? Великі сумніви", - написав він.

"Я допомагаю служити, допомагаю в перестрілках. Як українець не вибіг, ми беремо і по ньому "бум" - і все. Йому пи*дець", - говорить дитина.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...