"Буряти, чеченці, поляки, білоруси": У мережі розповіли, хто воює за бойовиків на Донбасі

У рядах незаконних озброєних формувань Л-ДНР воюють не лише місцеві та росіяни. Про це розповіла місцева жителька, що залишилась на окупованій території, повідомляють Патріоти України.

Вона попросила в журналістів зберегти її анонімність заради безпеки власної родини. Місцева жителька зізнається, що не впізнає рідне місто.

"Ось вже 5 років Донецьк різко змінюється, як ніби зменшується від страху або від горя. Влітку вулиці потроху починають порожніти вже о 20:00, а новими "господарями життя" у нас стали збройні покидьки в незрозумілих нашивках", - каже вона.

Донеччанка розповіла, яка доля спіткала "ідейних" послідовників "русского мира". "Ось тих що пішли в перших рядах 2014 року на війну проти України, їх же повбивали майже всіх ще тим же влітку. Багато знайомих, сусідів, колег, у яких так загинули родичі", - повідомила вона.

Мешканка окупуваного російськими бойовиками міста каже, що на захоплену територію приїхали найманці майже з усього світу.

"Буряти, чеченці, поляки, білоруси, інші іноземці, - їх теж тут багато. Росіян видно відразу, як би вони не старалися бути схожим на місцевих - Донецька вони не знають, а характерний говір ні з чим не сплутаєш", - говорить жінка.

"Але сильніше всіх інших я ненавиджу своїх - українців, які найнялися служити в рядах терористичного угрупування ДНР. І не треба думати, що це суцільно "донецькі зрадники", зовсім ні. З місцевих пішли в першу чергу наркомани, алкоголіки, бандити, - покидьки, в загальному, які підняли голови під час так званої русской весни", - додає жителька окупованого міста.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...