"Бурхливий День міста": У Франківську пораненого айдарівця "протягнули по капоту" та побили битою

День міста пойшов бурхливо. Були грабежі, крадіжки, випадок під час перекриття вулиць.

Фото: nhub.news

Заступник начальника управління патрульної поліції у місті Івано-Франківську Олег Сердюк розповів про випадки, які сталися під час святкування Дня міста 7 травня, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Галку".

10 травня на оперативній нараді міського голови Руслана Марцінківа заступник начальника управління патрульної поліції у місті Івано-Франківську Олег Сердюк розповів про випадки, які сталися під час святкування Дня міста.

Сердюк зазначив, що День міста пойшов бурхливо. Були грабежі, крадіжки, випадок під час перекриття вулиць.

"Нашого працівника, який в "Айдарі" служив, пройшов фронт, був двічі поранений, вийшли з машини і битами почали його по голові бити. Протягнути по капоті, він виявився дуже стійкий, то його битою добивали. А тепер уявіть, що би було, якби, вибачте, це п'яно бидло ганяло по центру міста", – розповів мер.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...