Був прикладом для багатьох: Помер відомий український режисер

За свою операторську кар'єру Ігор Іванов взяв участь у створенні понад двох десятків ігрових і документальних фільмів.

У четвер, 14 березня, помер відомий український оператор-постановник Ігор Валентинович Іванов. Про це повідомляють на сайті Національної спілки кінематографістів України, передають Патріоти України.

Після тривалої хвороби на 62-му році життя помер оператор, режисер, член Національної спілки кінематографістів України Ігор Іванов.

Він закінчив Київський державний інститут театрального мистецтва ім. І. Карпенка-Карого. За свою операторську кар'єру взяв участь у створенні понад двох десятків ігрових і документальних фільмів ( "Прощай, СРСР", "Сьома пелюстка", "Сюрприз", "Старики-полковники" та інші). Відзначений преміями престижних кінофестивалів в Берліні, Валенсії, Страсбурзі та інших містах. У квітні минулого року Іванов отримав статуетку "Телетріумф" у номінації "Оператор телефільму / міні-серіалу (до 4 серій)" за роботу над драмою "Сторіччя Якова". Прощання з Ігорем Валентиновичем пройде 16 березня з 10:00 до 11:30 в Будинку кіно.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...