"Був сповнений бажання захищати Україну": У 93-й бригаді розповіли про загиблого побратима (фото)

Дмитро Кушнір нарвався на підступно встановлену ворожу розтяжку з вибуховим пристроєм.

Дмитро Кушнір. Фото: соцмережі.

17 березня виявилося важким днем для України. Через ворожі обстріли загинуло четверо військовослужбовців. В тому числі і старший навідник гранатометного взводу Дмитро Кушнір з 93 ОМБр, передають Патріоти України із посиланням на сторінку бригади у соцмережі "Фейсбук".

Як розповіли побратими загиблого, за наказом командира роти хлопці перевіряли прилеглі до населеного пункту території по берегу р. Сіверський Донець. Там Дмитро Кушнір і нарвався на підступно встановлену ворожу розтяжку з вибуховим пристроєм. Незважаючи на те, що він перебував у засобах індивідуального захисту, отримав численні осколкові поранення голови, кінцівок та тулуба, несумісні з життям.

"Згадуючи полеглих в російсько-українській війні, ми всі розуміємо, що наш моральний обов’язок – перемогти. І ми переможемо, бо кожен загиблий і кожен живий узяв в руки зброю за свою землю, за свою свободу", – зазначили захисники України.

Сам Дмитро Кушнір був родом з Дніпра. Вперше на передову потрапив із четвертою хвилею мобілізації. Згодом, вже після демобілізації, повернувся у січні 2017 року на контракт. "Був сповнений бажання боронити Україну від загарбників і далі із тими товаришами, з котрими пліч-о-пліч пройшов Піски", – розповіли військовослужбовці.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...