Був тверезим: У Луцьку прокурор збив жінку на переході

Постраждала отримала закриту черепно-мозкову травму і кілька переломів рук і ніг.
Прокурор збив жінку на переході. Ілюстрація: соцмережі.

2 лютого на проспекті Волі в Луцьку співробітник прокуратури збив 49-річну жінку на нерегульованому пішохідному переході. Про це повідомили в правоохоронних органах, передають Патріоти України.

За інформацією видання, жінка переходила дорогу, в той час як прокурор їхав за кермом Peugeot Partner. В результаті ДТП жінка отримала закриту черепно-мозкову травму і кілька переломів рук і ніг. Постраждалу забрали в лікарню.
Водій пройшов експертизу, яка підтвердила відсутність у крові наркотиків або алкоголю. На даний момент, співробітники поліції з'ясовують обставини ДТП.
Джерело: УНН

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...