Був звільнений за "законом Савченко": Поліція затримала викрадача маршрутки в Києві

Злочинцем виявився 29-річний мешканець Київщини.

Зловмисника затримано. Фото: ФБПоліцейські затримали чоловіка, який на початку березня викрав у Києві маршрутку. Про це у Twitter повідомив голова Нацполіції Сергій Князєв, передають Патріоти України.

Він зазначив, що зловмисника, який як виявилось звільнився за законом Савченко, затримали у Фастові. «Зловмисника, який викрав маршрутку в Києві, поліція затримала сьогодні у Фастові. 29-річний мешканець Київщини звільнився за «законом Савченко», - написав Князєв.

Нагадаємо, 2 березня, у Дніпровському районі столиці чоловік викрав маршрутку і застосував зброю. За даними поліції, він ховався у приватному секторі. Зі слів свідків та очевидців складено його фоторобот: вік 35-40 років, зріст 175-180 см, кругле обличчя, темні брови, великі темні очі, середній ніс, повні губи, середня спортивна статура. Одягнений у «пісочний» камуфляж, темну куртку і темну шапку.

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/society/1843516-politsiya-zat...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...