''Били, б'ємо і битимемо!'': Соловйов влаштував істерику з погрозами через Україну (відео)

Володимир Соловйов

Головний пропагандист Кремля Володимир Соловйов виступив із нахабними погрозами на адресу українців. Так, він заявив, що Росія ніколи не припинить знищувати "бандерівців", повідомляють Патріоти України.

Зухвала заява пролунала під час дискусії з гостями його програми на телеканалі "Россия 1" — російським політологом Володимиром Корніловим та українцем В'ячеславом Ковтуном.

Приводом для суперечки став озвучений Корніловим фейк про нібито підготовку Збройними силами України хімічних атаках на Донбасі.

"Ось ця можливість провокації, яка широко дебатується, дискутується, ви знаєте, я дуже сподіваюся, що до цього не дійде. Тому що радіоактивне зараження в цій густонаселеній зоні — це катастрофа буде для всіх! І для української сторони зокрема", — заявив путінський пропагандист.

Цей спіч Корнілова розсмішив Ковтуна, і він з сарказмом запитав у нього, що Росія робитиме, якщо її сили на Донбасі атакують "інопланетяни-бандерівці".

Жарт розлютив ведучого передачі Соловйова, і він накинувся на опонента з погрозами на адресу українців, багато з яких іронічно називають себе "бандерівцями".

"Інопланетяни бандерівцями бути не можуть. Бо цю сволоту били, б'ємо і битимемо. Бо не повинно існувати нацистських рухів, не повинні існувати люди, які знищували російський, польський, український, єврейський народи, комуністів, комсомольців. І вони завжди будуть прокляті на віки віків!" — скипів рупор Кремля.

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...