Били і за запитання "за що?": У Одесі правоохоронці з екс-"беркутні" побили футбольних фанів за банер "Кремль, покайся!" - волонтер

Вболівальники намагалися привернути увагу до захоплення кораблів та екіпажів ВМСУ біля Керченської протоки. Свідки запевняють, що їх "хуліганства" не виходили за межі звичних дій, на котрі поліція реагує дуже в'яло або зовсім ніяк.

У Одесі після футбольного матчу "Чорноморець" - "Ворскла" правоохоронці побили та затримали ультрас, які вивісили банер "Кремль, покайся!" і назви українських суден, захоплених РФ - "Бердянськ", "Нікополь", "Яни Капу", підсвітивши це димами та фаєрами. Про це у Facebook повідомив волонтер та блогер Роман Сініцин, зазначають Патріоти України.

"Відразу після матчу - під сектором жорсткий прийом беркутом. Підігнали під сотню космонавтів і автозаки, людей клали лицем в асфальт, добивали лежачих ногами і дубйом, особливо тих хто намагався питати "за що".

В результаті більше 20 чоловік затриманих, зараз встановлюють точну кількість і їдуть адвокати. Шиють "дрібне хуліганство" усім", - написав Сініцин.

"Ви скажете, за дими і фаєра? Ультрас в Одесі палить ледь не на кожному матчі, іноді навіть на поле прилітає. Ніколи нічого подібного не було. Вже років п'ять як точно. Жодних бійок на секторі з стюартами чи поліцією сьогодні теж не було", - підкреслив громадський діяч.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...