"Били по обличчю й грудях": У Києві медики жорстоко познущалися з хлопця і кинули його помирати на морозі (фото)

У результаті перехожі вирішили самі йому допомогти і відвели хлопця додому.

Фото: ФБ

У Києві в районі Виноградарі лікарі швидкої допомоги відмовилися госпіталізувати 26-річного хлопця, який замерзав на вулиці між гаражів. Про це пише dtp.kiev.ua на сторінці в Facebook. повідомляють Патріоти України.

Молоду людину помітили перехожі: він був синій, з рота йшла піна. Вони викликали поліцію і швидку допомогу, проте патрульні не приїхали.

"Бригада медиків, яка прибула на місце, відмовилася вносити в машину хлопця. Ми з другом витягли його і самі занесли в машину швидкої. Лікарі почали бити потерпілого по обличчю. Ударили коліном у груди", - зазначили очевидці.

Хлопці відкрили двері і зробили зауваження за такі жорсткі заходи "надання допомоги", на що отримали відповідь: "Так треба його розморозити!". У результаті бригада швидкої поїхала, так і не забравши хлопця до лікарні.

Потім молодий чоловік пішов у магазин "Форс" на вулиці Їжакевича, щоб відігрітися, але його прогнали і викликали швидку. Знову приїхала бригада лікарів, але допомоги не надали і в лікарню не відвезли.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...