"Били трубою залізною в області голови, нирок, затягували наручники до оніміння рук" - Євген Панов про тортури ФСБ після затримання в Криму

Крім того "український диверсант" наголосив, що російські силовики погрожували йому вбивством і били по статевих органах.

Євген Панов. Фото:http://obozrevatel.com/

Громадянин України Євген Панов, якого незаконно заарештували в окупованому Криму за звинуваченням нібито в підготовці терактів, заявив, що російські силовики його жорстоко катували. Про це повідомляє Медіазона, зазначають Патріоти України.

Панов заявив, що співробітники ФСБ почали його катувати відразу після затримання. За його словами, силовики намагалися вибити свідчення протягом шести днів.

"Били трубою залізною в області голови, спини, нирок, рук, ніг, затягували наручники ззаду до оніміння рук, підвішували за наручники: згинали мої ноги в колінах, застібали наручники попереду трохи нижче колін і вставляли під коліна залізну палицю, після чого двоє чоловіків , взявшись з двох сторін, піднімали цю палицю і мене, від чого я відчував дикий біл ", - описує події український політв'язень.

Крім того російські силовики погрожували Панову вбивством і били по статевих органах.

"Під час тортур на мій статевий член надягли хомут і затягували його до посиніння, при цьому чоловіки запитували: "Кого ти приїхав підривати?". Я не міг відповісти на це питання, оскільки у мене не було такої мети", - резюмував Панов.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...