"Битва роботов против петухов": У мережі висміяли нову сенсацію росЗМІ про "підступних укрів"

Ілюстрація: rbc.ua

Російський пропагандистський телеканал "Звєзда" повідомив про відправку в антитерористичну операцію (АТО) на Донбас українських роботів. Про це пише "Роісcя 24" на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

Так, в публікації йдеться про те, що Збройні сили України (ЗСУ) до наступного року можуть почати використовувати безпілотний міні-БТР "Фантом" у військових діях на сході країни.

Варто зазначити, що цю новину активно коментують в мережі.

"Ну а що, слушна думка. Якби так було...", "Нічого, у Росії свої роботи є. Робот Федір, знову ж таки, носій електронних скреп", "Битва роботів проти півнів! Терміново Спілбергу продати права на екранізацію" , "Зірка зірконулась", - пишуть в інтернеті.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...