"Бив ногами лежачого": Спливли моторошні подробиці вбивства прикордонника на Львівщині (відео)

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Львові, розслідують обставини отримання смертельного поранення військовослужбовцем Мостиського прикордонного закону Державної прикордонної служби за статтею "умисне вбивство". Про це заявляє прес-служба ДБР, повідомляють Патріоти України.

За попередньою інформацією, 18 березня, близько 13 години, під час несення служби, 20-річний солдат строкової служби відділу прикордонної служби «Сянки» впритул здійснив постріл з автомата в інспектора прикордонної служби. «Після цього він завдав пораненому удар прикладом автомата по голові, від чого інспектор впав на землю. Солдат продовжив бити вже лежачого прикордонника ногами. Зупинили його інші військовослужбовці», - йдеться у повідомленні.

За даними відомства, пораненому відразу викликали карету швидкої допомоги та у тяжкому стані доставили до Турківської центральної клінічної лікарні. Дорогою до лікарні інспектор прикордонної служби помер.

Зазначається, що військовослужбовець, зі зброї якого пролунав постріл, затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі теруправління ДБР проводять досудове розслідування за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У разі доведення вини, солдату-строковику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...

Через новий закон про мобілізацію? Українці почали масово дарувати авто - МВС розкрило статистику

середа, 24 квітень 2024, 18:22

У квітні в сервісних центрах МВС спостерігається значне збільшення кількості реєстраційних процедур. З початку місяця було оформлено 110 997 заяв за договорами купівлі-продажу. Також останнім часом значно збільшилась кількість перереєстрацій автотрансп...