Виявляється, звичка пити чай або каву без цукру не така вже й здорова. Насправді, роблячи ці напої солодкими ми допомагає працювати мозку. Про це розповів натуропат Борис Скачко, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.
- Ці напої містять кофеїн, який активізує діяльність мозку. А цукор - це паливо для мозку. Якщо "підстьобувати" організм кофеїном, але не давати йому цього палива, ні до чого хорошого це не призведе.
У всій крові людського організму міститься приблизно дві столові ложки цукру. Якщо його запаси не поповнювати, багато систем залишаться "на голодному пайку".
Причому є різниця, коли саме цукор додавати в чай. Це треба робити під час заварювання. Оптимальна кількість цукру - стільки ж, скільки чайного листя. І звичайно, пити треба тільки свіжозаварений чай, адже деякі його речовини дуже швидко окислюються, - зазначив Скачко.
Тим, хто стежить за фігурою, натуропат порадив додавати в чай і каву фруктозу, а ось діабетикам запропонував при заварюванні напоїв сипати трохи питної соди - на кінчику ножа. Тоді кофеїн випаде в осад і чай з кавою не викликатимуть підвищення тиску.
Фарах Файзал, 28‑річна маркетингова менеджерка з Малайзії, пережила драматичні зміни шкіри під час вагітності. Вона розповіла про це у популярному відео на TikTok, яке за кілька днів зібрало понад 100 мільйонів переглядів. Про це 3 серпня повідомило ме...
У селі Соловичі Ковельського району 7 серпня під час оповіщення військовозобов’язаних, група людей напала на співробітників одного із РТЦК та СП і поліцейських. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Волинський обласний ТЦК та СП. «Під ча...