Час неспокійний, повний несподіваних сюрпризів, але зате живий і цікавий: Нумерологи передбачили для України входження в еру перспектив та прогресу

Україна входить в п'ятий персональний рік і досягає середини свого 9-річного циклу, який розпочав відлік в серпні 2012 року.

Ілюстрація:www.rakhivnews.in.uaЗавтра, 24 серпня, Україна в день свого ювілею Незалежності перейде в персональний рік - рік "5". Нумерологи попереджають, що для нашої країни це буде неспокійний, але в той же час повний сюрпризів і приємних несподіванок рік. Для року "п'ятірки" характерно те, що це буде час підведення підсумків зроблених раніше починань. Про це пише Диалог, передають Патріоти України.

"Україна входить в п'ятий персональний рік і досягає середини свого 9-річного циклу, який розпочав відлік в серпні 2012 року. Рік "п'ятірки" характеризується перш за все тим, що це - пора дозрівання перших плодів від вжитих раніше починань, період активного росту і кардинальних перетворень. Час неспокійний, повний несподіваних сюрпризів, але зате живий і цікавий", - розповів нумеролог Сергій Авдєєв.

Рік "п'ятірки" буде стимулювати своїх підопічних до змін і позбавлення від непотрібного мотлоху, звільнить їх від рутини, позбавить від одноманітності і надасть прекрасну можливість досягти успіху.

"П'ятий" рік буде вчити українців вмінню обґрунтовано ризикувати, прагматично діяти, активно розвиватися, швидко реагувати на виклики, що виникають, легко адаптуватися до нових умов і проявляти максимальну гнучкість.

За цей рік у України намічені непогані перспективи, просування вперед, потужний ривок у бік розвитку, прогресу, демократії і свободи.

Крім цього, Авдєєв вважає, що можливий прорив в таких сферах, як юриспруденція, реформаторство. На його думку, Україна активує контакти із зовнішнім світом, бо рік "п'ятірки" особливо сприяє саме цим напрямкам.

Вихор невгамовного числа "5" стане підганяти владу до здійснення справжніх змін. В іншому випадку цілющий вітер легко перетвориться в руйнівний ураган, який змете всіх тих, хто завзято чіпляється за старе і віджиле.

Авдєєв згадав аналогічний період дев'ятирічної давності, який припав на 2007-2008 роки.

"У нас є шанс, вивчивши помилки того періоду, уникнути або виправити їх в цьому. Тоді Україну стрясали і лихоманили постійні політичні чвари, що призвели до позачергових парламентських виборів, а пізніше грянула і світова економічна криза. А це значить - для нинішніх державних мужів існує серйозний привід задуматися", - підкреслює нумеролог.

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...

Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: Митрополит дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 6:37

У суботу перед Великоднем потрібно поводитись, як годиться християнам: вшановувати Господа, нічого не святкувати та зберігати спокій і тишу. А от святити у неділю в храмах можна будь-яку їжу, яка може мати для людей "сакральне значення". Про це в інтер...