Чекайте снігу: Синоптики озвучили новий прогноз погоди для українців

При цьому в більшості регіонів морози відійдуть, тільки вночі місцями температура опуститься до -5, а вдень у середньому буде від -1 до +1 градусів.

Ілюстрація: press-centr.com

У результаті впливу активного циклону в Україні впродовж 18 січня прогнозується суттєве ускладнення погодних умов, повідомляють Патріоти України.

Так, за даними Укргідрометцентру, на території Чернігівської, Сумської, Черкаської, Полтавської, Кіровоградської, Одеської та Миколаївської областей очікуються сильні і дуже сильні снігопади, хуртовини, утворення снігового покриву висотою до 40 сантиметрів.

У Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській областях сильний дощ із переходом у сніг. Також по всій Україні, крім західних областей, очікується посилення вітру до 15-20 м/с, у Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській областях - до 25-28 м/с.

При цьому на дорогах України буде ожеледиця. У Києві очікується сильний мокрий сніг, посилення вітру до 15-18 м/с, хуртовини, на дорогах ожеледиця, утворення снігового покриву висотою 20 сантиметрів.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...