"Чемодан - вокзал - Россия": В Україну не пустили пропагандистку Кремля (документ)

Жінка прилетіла в Україну зі столиці Австрії.

Фото: russian.rt.com

Українські прикордонники не пропустили в Україну південноафриканську журналістку російського пропагандистського телеканалу Russia Today Полу Слієр. Про це з посиланням на прес-секретаря Державної прикордонної служби Олега Слободяна повідомляють Патріоти України.

За його словами, це сталося у вівторок близько 9 ранку в київському аеропорту "Бориспіль". Слієр прилетіла в Україну зі столиці Австрії, Відня. Прес-секретар розповів, що журналістку з ПАР затримали, оскільки з 2016 року їй заборонено в'їзд на 5 років як небезпечній для України особі.

"Найближчим рейсом Слієр відправлять назад до Відня", - додав Слободян. Сама журналістка стверджує, що приїхала на конференцію ОБСЄ зі свободи преси. "Коли я прибула до Києва, мене протримали півтори години на кордоні, а потім без пояснення причин дали підписати папір, що мені буде заборонений в'їзд на Україну протягом п'яти років", - говорить вона.

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...

У Канаді закінчуються терміни візової програми для українських біженців: Що буде далі

четвер, 28 березень 2024, 10:28

Міністр імміграції Канади Марк Міллер заявив, що він не має планів продовжувати екстрену візову програму для українців. Термін її дії закінчується 31 березня, передають Патріоти України. Про це пише видання The Globe and Mail. Програма "Дозвіл на екстр...