Чемпіон довів, що він чемпіон: Як Ломаченко познущався у ринзі над Сосою (відео)

​Ще в 3-му раунді в американця заплило око, а після дев'ятого раунду після безперервної серії влучних ударів від українця команда Соси перервала поєдинок.

Василь Ломаченко справа. Фото:Ukr.Media

Український чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі Василь Ломаченко без проблем захистив свій чемпіонський титул, здобувши перемогу над американцем Джейсоном Сосою. Про це пише Корреспондент, передають Патріоти України.

З першого раунду Ломаченко встановив контроль над суперником, майже без розвідки почавши бити суперника і продовжував це робити протягом усіх 9 раундів бою.

Часом українець просто знущався над Сосою, граючи з публікою, пробиваючи комбінаціями по корпусу і в голову, демонструючи швидкість рук і ніг. Джейсон Соса намагався щось зробити, але просто не міг потрапити в українця, а десь з середини бою американець просто почав виживати.

В результаті бій тривав дев'ять раундів, після яких Соса вирішив не виходити на ринг і не продовжувати бій. У підсумку перемога технічним нокаутом українця Василя Ломаченка.

Ломаченко - Соса: відео 1 - 3 раундів Ломаченко - Соса: 4 - 6 раунды Ломаченко издевается над Сосой: победные 7 - 9 раунды

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...