​Чемпіон рветься до нових здобутків: заради "товстозадих" суперників Ломаченко готовий набирати кілограми

Важлива не вага, а впертість і бійцівські якості впевнена команда українця.
Василь Ломаченко

Менеджер українця Егіс Клімас запевнив, що вагова категорія не завадить проведенню поєдинку.

Вагова категорія безумовно не стане проблемою під час укладання угоди на бій між Василем Ломаченком (5-1, 3 КО) і Ніколасом Уолтерсом (26-0-1, 21 КО). Про це в інтерв'ю Boxingscene заявив менеджер українського боксера Егіс Клімас, з задоволенням зазначають Патріоти України.

"Ми сказали їм, що готові битися як у 57,2 кг, так і в 59 кг. Ми відкриті для дискусії. Немає необхідності вирішувати це миттєво, адже ми тільки-тільки погодилися на бій. Але наша позиція гранично ясна: якщо Уолтерс не захоче спускатися в 57,2 кг, то ми піднімемося в 59 кг тільки для того, щоб показати приклад для Гільєрмо Рігондо - якщо ти хочеш битися, то можеш піднятися в наступну вагу, нічого страшного в цьому немає", - заявив Клімас.

Нагадаємо, що на даний момент Василю належить титул чемпіона світу WBO у напівлегкій категорії (до 57,2 кг), а Уолтерс, який раніше володів титулом суперчемпіона в цій же вазі, вже перейшов у другий напівлегкий дивізіон (до 59 кг).

"Син завжди тримав слово. Одну тільки обіцянку не виконав: говорив, що повернеться з війни живим, але загинув у донецькому аеропорту"

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...