Чемпіонський бій Гвоздик - Стівенсон: Судді збирались обкрасти українця, опубліковано записи

У боксі не рідкість, коли всі сумнівні ситуації трактуються на користь фаворитів поєдинку. Це особливо відбувається на підсумку, коли бій проходить більш-менш рівно. Якщо б не блискучий нокаут у виконанні Олександра, перемогу віддали б канадцеві

Новий чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі Олександр Гвоздик поступався канадцеві Адонісу Стівенсону на суддівських записках за підсумками десяти раундів, зазначають Патріоти України.

Так, в досить рівному поєдинку один суддя нарахував перемогу Стівенсона з рахунком 96:94, ще один побачив нічию, а третій (рефері з Канади Джон Вудборн) і взагалі - розгромну перемогу свого співвітчизника з рахунком 98:92.

В одинадцятому раунді Гвоздик нокаутував суперника і зумів уникнути суддівського свавілля. Нагадаємо, бій проходив на території Стівенсона - в Канаді.

У мережі обурилися суддівськими записками. Журналіст The Ring Майкл Монтеро написав в Twitter: "Це повинно припинитися. Сподіваюся, WBC придивиться до Джона Вудборна і більше не допустить його до суддівства чемпіонських боїв. Подібний рахунок просто неприпустимий".

"Іншими словами, його хотіли обікрасти", "Це просто жахливо", "Абсурдний рахунок", "А цей бій навіть не був складним для суддівства", "Було передчуття, що таке станеться. Добре, що Гвоздик нокаутував його", - коментують фанати боксу даний пост.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...