Через ями на дорогах: На Одещині помер хлопець, якого не встигла довезти "швидка" (відео)

На Одещині у швидкій помер 15-річний хлопець, бо його по величезних ямах не встигли довезти до лікарні, повідомляють Патріоти України.

Так, жителі п'яти сіл перекрили державну трасу Р-33 вздовж кордону з сусідньою Молдовою. Блокада триває 5-й день поспіль, люди вимагають відремонтувати дорогу. Але за п'ять днів жоден чиновник до них так і не приїхав.

Це акція протесту в зв'язку зі станом доріг, кажуть місцеві. Мати хлопця Інга Юцевич каже, що коли їхали до лікарні, то кисневі маски разом з її сином літали по всій швидкій. Місцеві скаржаться, що коли по ямах гупають машини, то у них тремтять хати.

У службі автодоріг тим часом кажуть, що коштів на ремонт цієї дороги немає. Місцеві впевнені, що гроші можна знайти, бо треба відремонтувати лише 20 км дороги.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...