Через місяць йому мало виповнитися 45: У Дніпрі попрощаються із загиблим бійцем ДУК ПС

В'ячеслав Литовченко загинув від ворожої кулі.

Фото:Facebook

У суботу, 1 жовтня, в Дніпрі попрощаються з бійцем 1-ї окремої штурмової роти ДУК "Правий сектор" В'ячеславом Литовченком (позивний "ВДВ"), який загинув від ворожої кулі. Про це повідомив мобільний оперативний штаб "Правого сектора", передають Патріоти України.

"Прощання з воїном в Дніпрі відбудеться 1 жовтня 2016 року о 14:00 біля моргу лікарні ім. Мечникова", - йдеться в повідомленні.

В'ячеслав Литовченко народився в селі Старицьківка Полтавської області, воював у складі 1-ї ОШР ДУК ПС, був одним з кращих бійців підрозділу.

У липні 2016 року на шахті Бутівка отримав осколкове поранення, але, як тільки зміг встати на ноги, відразу ж повернувся на передову.

Через місяць йому мало виповнитися 45 років.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

У Міноборони розповіли, чи з'являться ТЦК за кордоном та чи будуть вони вручати повістки

четвер, 25 квітень 2024, 16:42

Територіальні центри комплектування і соціальної підтримки не будуть працювати за кордоном. Вручення повісток за межами України виглядає нереальним, передають Патріоти України з посиланням на речника Міністерства оборони Дмитра Лазуткіна. "ТЦК за кордо...