Через нерозділене кохання? Озвучена несподівана версія теракту у Керчі

Як вважають знайомі, 18-річний Владислав Росляков влаштував стрілянину в керченському коледжі через те, що йому не щастило в коханні, повідомляють Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За деякими даними, він міг шукати свою дівчину, щоб розправитися з нею, Є інформація, що хлопець зустрічався з дівчиною близько 5 місяців, однак вона пішла від нього.

Нагадаємо, 17 жовтня в коледжі окупованої Росією Керчі стався вибух і стрілянина. За останніми даними, в результаті загинули 18 осіб, 50 були поранені. Підозрюваний - учень цього технікуму Владислав Росляков. Він був знайдений мертвим у будівлі.

Спочатку СК РФ порушив за фактом події кримінальну справу за статтею «Теракт», проте пізніше перекваліфікував його на статтю «Вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом».

Зворотній потік? ДПСУ затримала "мандрівників" в гідрокостюмах, які нелегально повертались до України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:28

Прикордонники виявили двох чоловіків поблизу українсько-польського кордону, які намагались повернутись до України через брак роботи у Німеччині, передають Патріоти України з посиланням на Telegram-канал Державної прикордонної служби (ДПСУ). "Двох чоло...

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...