Через повітряні кульки: У Москві затримали учасників мітингу проти ізоляції рунета (фото)

Поліція також без пояснення причин вилучила банери зі сцени, хоча текст банерів відповідав гаслам, які були зазначені в заявці.

Мітинг в Москві. Фото: соцмережі.

В Москві проходить мітинг за вільний інтернет, під час якого затримали вісьмох активістів. Як повідомляє російська преса, учасників мітингу з синіми кульками провели в автозак, передають Патріоти України.

"В поліції порахували, що нібито повітряні кулі - це безпілотний літаючий засіб і на них потрібна ліцензія", - зазначають місцеві видання.

Як кажуть організатори московського мітингу, поліція без пояснення причин вилучила банери зі сцени. Текст банерів відповідав гаслам, які були зазначені в заявці, і ніяких юридичних причин для претензій поліції не було, вважають активісти.

Крім того, на мітинг під'їхали "дружинники". "І дружним ладом з сумками і портфелями пройшли на Сахарова повз металошукачів. Чому б і ні?"- пише видання.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...