Через Пугачову? Галкіна звинувачують у підготовці замаху на Кіркорова (фото, відео)

Чоловіки російської співачки Алли Пугачової, колишній та поточний, тобто Філіп Кіркоров та Максим Галкін стали героями детективної історії в найліпших традиціях Дар'ї Донцової, повідомляють Патріоти України.

20-річний уродженець Дагестану на ім'я Хідірнебі Казуєв, якого звинувачують в підготовці теракту на концерті Кіркорова в 2017-му році, сказав, що замовником був Галкін. Молодик буцімто заявив про це у суді та зажадав, щоби і Філіпа, і Максима, і навіть Аллу викликали на допит.

Зі слів Казуєва, мотивом "замовника" були ревнощі та бажання здихатися суперника. Галкін буцімто обіцяв заплатити за це 2 мільйони рублів (приблизно 800 тисяч гривень).

Зазначається, що співробітники слідчих органів дійшли висновку, що Казув цими свідченнями намагається навмисне затягти хід розслідування. Його клопотання було відхилене.

Галкін та Кіркоров уже встигли прокоментувати скандал у Instagram. Максим попросив не турбувати його попередника, мовляв, він дуже засмучений тим, що його життя оцінили в таку малу суму. А Філіп, поширивши відеозвернення гумориста, скромно припустив, що в такий спосіб ЗМІ вирішили відзначити річницю виходу його "хіта всіх часів на народів" "Цвет настроения синий".

Нагадаємо, кілька років тому Кіркоров дуже побивався, що втратив таку "розкішну жінку", як Пугачова, та називав себе ідіотом та егоїстичним хлопчиськом. Як відомо, шлюб пари тривав 11 років. У шлюбі ж із Галкіним Примадонна живе вже сім років. І всі вони між собою ніжно дружать.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...