Через скандального Дорна активісти ледве не зірвали фестиваль Jazz Koktebel у Чорноморську

Після виступу Дорн зник точно так же, як і з'явився в Чорноморську. Від спілкування з пресою співак категорично відмовився.
Іван Дорн. Фото: Факти.

Популярний співак Іван Дорн, що викликав бурю обурення українських шанувальників після скандального інтерв'ю Юрію Дудю, став спеціальним гостем фестивалю Jazz Koktebel. Його візит до Чорноморська до останнього тримався в секреті, а ім'я в афіші значилося як «спеціальний гість», передають Патріоти України.

Проте активісти намагалися зірвати виступ Дорна на сцені джаз-фестивалю. Вони ламали металеву огорожу і намагалися прорватися до сцени. Організаторам довелося в екстреному режимі посилювати охорону заходу. Концерт затримали на дві години. Офіційно це пояснили технічними неполадками.
Дорн представив джазову програму Jazzy Funky Dorn - свої хіти в новому аранжуванні. Після виступу Дорн зник точно так же, як і з'явився в Чорноморську. Від спілкування з пресою співак категорично відмовився.
- У кожного є власні думка і позиція. Якщо комусь не подобається артист або його творчість, то він просто не купує квиток на концерт. Все дуже просто, - пояснила директор фестивалю Jazz Koktebel Лілія Млинарич.
Джерело: Факты

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...